Voksi_City_Melange_Grey

Voksi® Autumn Winter kolleksjon 18/19

Sett farge på dagene med sesongens nye vognposer

Dagene blir kaldere, de mørke kveldene begynner tidligere og bladene på trærne maler landskapet i vakre nyanser av gyldne farger. Det er noe spesielt med hvordan fargene i naturen endrer seg om høsten og vinteren. Det er nettopp dette som har vært inspirasjonen til den nye høst/vinter kolleksjonen fra Voksi®. Naturens vakre fargepalett av unike nyanser reflekteres i de nye vognposene. Med fokus på naturlige farger i samspill med varme toner ønsker vi høsten og vinteren velkommen med vognposer som gir både stil og komfort.

Ruby Red

Du kommer garantert til å forelske deg i en en Voksi vognpose i den nye vinterfarger Ruby Red. Når du tuller din lille inn i en vognpose fra høstens kolleksjon får du samtidig mer farge i hverdagen. Bare se for deg hvor søte de små kommer til å se ut med sine friske røde kinn mot denne dype og varme rødfargen.

Tilgjengelig på: Voksi® UrbanVoksi® City og Voksi® Move

Mélange Grey

Den behagelige mykheten i Mèlange Grey reflekter fargen i skyene som samler seg på himmelen mellom regnskyllene. Disse grå høstskyene komplementerer den kalde blå himmelen som har erstattet sommerens solstråler.

 

Tilgjengelig på: Voksi® UrbanVoksi® City and Voksi® Move

Voksi Urban Ruby Red
Voksi City Melange Grey
Voksi Urban Olive Green
Voksi Urban Nightfall Black

Olive Green

Sommerens duggfriske grønnnyanser baner veg for høstens milde toner av olivengronn. Stilig men samtidig urban, vår nye oliven fargede tone gjenskaper de siste bladene som henger igjen på trærne og de første tegnene på at høsten er i anmarsj.

Tilgjengelig på: Voksi® UrbanVoksi® City og Voksi® Move

Nightfall Black

Våre nye Voksi vognposer i fargen Nightfall Black gjenspeiler stemningen fra de skandinaviske vinternettene. Og din lille skinnende stjerne vil sitte godt og komfortabelt pakket inn i den deilige vognposen.

Tilgjenglig på: Voksi® Urban FurVoksi® City og Voksi® Move

Design by Voksi®

I fjor lanserte vi en ny kolleksjon av Design by Voksi® med de herlige «Northern Lights» fargene. Fargene Northern Lights Pink, Blue og Green har i år fått selskap av enda en farge.

Design by Voksi Northern Lights Black

Northern Lights Black

Inspirasjonen til Northern Lights Black har vi fått fra de klare vinterkveldene hvor du kan se hver eneste stjerne på himmelen. I de nordligste delene av skandinavia, langt vekk fra byens lys hvor du kan nyte de mørke kveldene og kanskje til og med se nordlyset.

Gjør deg klar for kaldere dager

Voksi® tilpasser seg moter og trender og tilbyr stilbevisste foreldre nye og moderne farger. Samtidig sørger vi for at barnet ditt har det komfortabelt og er beskyttet mot vær og vind.

Fra den klassiske Voksi® Urban til vårt siste tilskudd Voksi® Active og Voksi® Premium Nature, bruker vi alltid materialer av høyeste kvalitet med kombinasjoen dun/fjær og ull. Vi har også lagt til en rekke smart funksjoner slik som festemulighet for smokk, mulighet for å åpne i fotenden med glidelås, og forlengelsesdel som kan festes på med glidelås slik at posen vokser med barnet.

Med en Voksi® vognpose får du stil, funksjon og de mest moteriktige fargene på barneutstyret ditt. Så gjør deg klar til gradestokken begynner å synke slik at du kan ta med familien på tur ut i naturen og virkelig sette pris på årstidene.

Voksi_Urban_Olive_Green_dadbaby
Voksi_Urban_Olive_Green_baby
Voksi_Urban_Olive_Green_family