Voksi® Baby Nest Premium skinner med nytt måne-trykk

Vårt populære Voksi® Baby Nest Premium får nå et stilfullt, nytt utseende med et vakkert trykk inspirert av måneskinnshimmelen.

Det lekne, nye måne-trykket viser individuelt håndtegnede detaljer i ulike størrelser og former. Vi har i tillegg gitt den delikate designen tre nye farger – Rose Moon, Blue Moon og Grey Moon. Eller så kan du velge originalfargen Dark Grey, med hvitt innertrekk.

Dark Grey

Blue Moon

Grey Moon

Rose Moon

Den er ikke bare vakker, men det nye Voksi® Baby Nest Premium er det perfekte stedet for din lille å hvile. Når den er plassert på et stabilt underlag, lar denne trygge og komfortable kokongen dere holde øye med hverandre når du gjør de dagligdagse gjøremålene. Eller så kan du legge deg inntil barnet når du gir mat – babyen vil virkelig føle seg trygg og beroliget når hun eller han ligger ved siden av deg i det lune redet.

Med høykvalitetsmaterialer og vaskbare deler byr dette eggeformede Baby Nest-et på en fast, men myk madrass som støtter babyens hode og nakke. Den myke, men likevel faste ytterringen omgir babyen med beskyttelse, og en forlengerdel gir mer plass når barnet vokser (opptil rundt 7 måneder).

Det er også lett, portabelt og inkluderer en praktisk reisebag, så babyen vil føle seg som hjemme uansett hvor dere reiser. Du vil elske å ha et så søtt og beroligende sted for barnet der den lille kan se verden passere. Og tiden du får med frie hender er en hyggelig bonus!

Siden Voksi® alltid kombinerer elegant design med de mest gjennomført og innovative løsningene, har vi inkludert mange egenskaper i Voksi® Baby Nest Premium for å forsikre deg om sikkerheten og kvaliteten. Dette inkluderer Oeko-Tex® Standard 100, Class 1-sertifisering på alle produktdeler, i tillegg til omfattende sikkerhetstesting for luftgjennomstrømning og pusteevne.