Det mest fleksible Baby Wrap nå inspirert av naturens farger

I fjor lanserte vi Voksi® Baby Wrap. Produktet ble raskt populært, så denne sesongen utvider vi kolleksjonen med tre nye farger, og et helt nytt mønster på innertrekket.

Voksi® Baby Wrap er et praktisk og viktig tilbehør for familier på fargen, siden det gir en komfortabel og velkjent omgivelse for din lille når dere er rundt omkring. Det passer de fleste baby-bilstoler og triller, og åpningene i ryggdelen – i ulike høyder – gjør det enkelt å tilpasse til ulike typer internbelter.

Voksi® Baby Wrap er laget av mykt, quiltet bomullsstoff, som er pustende for å gi barnet ditt en komfortabel temperatur. Du vil elske den fleksible formen, som gir deg frihet til å pakke Baby Wrap tett rundt barnet, eller å løsne det raskt med borrelås-åpningene for å gi ekstra lufting. Det har også en liten hette for å holde barnets hode lunt og beskyttet.

Vi prøver alltid å gjøre våre produkter stilfulle, og med disse nye, vakre fargene får du et slående, og likevel klassisk utseende på baby-dekoren:

Light Grey Star

Dark Grey Star

Sand Star

I tillegg til disse flotte jord-fargene, har vi gitt Voksi® Baby Wrap et innertrekk med trykk med delikate, håndtegnede stjerner, som gir et drømmende utseende inspirert av galaksen over oss. Det vanskeligste blir å bestemme seg for hvilken farge du vil velge!

Som alltid, er alle delene av produktet sertifiserte etter Oeko-Tex® Standard 100, Class 1.