BIONIC-FINISH®ECO – naturlig vannavstøtende

Voksi® strever etter å lage produktene våre så trygge og naturlige som mulig. For å beskytte barna deres fra vind og regn, og samtidig redusere bruken av og påkjenningene fra giftige kjemikalier, har vi valgt å belegge våre Voksi® Classic, Voksi® Classic+ og Voksi® Premium Nature-vognposer med BIONIC-FINISH®ECO .

Hva er BIONIC-FINISH®ECO ?

BIONIC-FINISH®ECO er utviklet av RUDOLF GROUP , og er den nyeste teknologien for å behandle produkter økologisk så de blir vannavvisende ved å etterlikne naturen. Nøkkelen i denne teknologien ligger i hyperforgrenede, hydrofobiske polymerer med grenstruktur som etterlikner tretopper, som krystalliseres på spesialjusterte kam-polymerer. Dette resulterer i en vannavstøtende overflate som fungerer akkurat som for eksempel fjærene til en fugl.

I tillegg til å imitere naturens vannavstøtende strukturer, gir BIONIC-FINISH®ECO også vannavstøtende egenskaper uten å inneholde fluorkarboner – akkurat slik naturen gjør. Denne miljøvennlige løsningen frigjør ikke fluororganiske sammensetninger i atmosfæren, og gir dermed også våre barn en bedre fremtid.

Hvordan hjelper BIONIC-FINISH®ECO meg og barnet mitt?

Når du kjøper et Voksi®-produkt belagt med BIONIC-FINISH®ECO, kan du som forelder være trygg på at barnet ditt er omgitt av materialer uten skadelige stoffer som fluorkarboner og formaldehyder. Likevel lar BIONIC-FINISH®ECOs gode vannavvisende egenskaper barnet ditt være beskyttet i Voksi®-posen sin til enhver tid, samtidig som posen gir herlig komfort og pustbarhet. Takket være den gode slitestyrken og motstandsdyktigheten lar BIONIC-FINISH®ECO deg og barnet ditt nyte vognposen så lenge som mulig.

Hvilke produkter er belagt med BIONIC-FINISH®ECO?

Voksi Classic+ Forest Grey

Voksi® Classic+

Voksi® Classic+ er en perfeksjonert versjon av den originale Voksi® Classic, og byr på ull-fyll, forhåndsåpnede hull for internbelter med lapper som forhindrer kuldebroer, nye lærdetaljer og nye mønstre. Voksi® Classic+ lar deg enkelt tilpasse vognposen perfekt til temperaturen og sesongen. Gjennom vinteren kan Voksi® Classic+ brukes med en vinterdyne laget av naturens fineste materiale: 100 % ull. Den holder barnet perfekt varmt og komfortabelt til enhver tid, samtidig som den transporterer fuktighet vekk fra barnet ditt. For de varmere månedene finnes en myk sommerdyne laget av 100 % bomull som tilleggsutstyr, noe som lar deg bruke Voksi® Classic+ gjennom hele året.

Voksi® Premium Nature

For å gi barnet ditt den varmeste beskyttelsen og høy grad av komfort i virkelig kalde omgivelser, er Voksi® Premium Nature laget av de beste kvalitetsmaterialene på markedet. Det australske saueskinnet er sertifisert etter Oeko-Tex® Standard 100, Class 1 og gir dermed trygge og varme omgivelser for barnet ditt.

Voksi Premium Nature
Voksi Classic Grey Dot

Voksi® Classic

Voksi® Classic er vår originale vognpose med ull-fyll. Voksi® Classic kan brukes over alt – som en multifunksjonell vognpose, en dyne, et leketeppe, eller en bærebag med bæreplaten som finnes som tilleggsutstyr. Voksi® Classic har en dyne av ren ull. Ull har den unike egenskapen at den transporterer fuktighet vekk fra barnets kropp, den puster, og har gode ventilerende egenskaper. Ull er det beste materialet mot kulde, og virker svalende på varme dager. Vognposen er fleksibel og kan brukes på en rekke ulike måter, og tilpasses enkelt barnets størrelse.