NYHET! Voksi® Ida Ising Denim Limited Edition

Voksi® Ida Ising stelleveske kommer nå i en Limited Edtition med 200 nummererte vesker. Stellevesken kommer i et lekkert og tidløst lyst denim tekstil. Stellevesken har selvsagt alle de samme smarte løsningene som våre originale stellevesker.

Sara og Herman og DenimDin egen bærbare stellematte gir deg større fleksibilitet som forelder. Barnet ditt vil elske å få skiftet bleie på samme myke madrass,  som er spesialdesignet for de små, hver eneste gang.

Voksi® Ida Ising stelleveske er en utbrettbar bærbar stellematte. Bleieskift kan gjøres trygt og enkelt på et stellerom, på gulvet, i parken, i bilen, på flyet, i skogen, på reise – overalt hvor dere er! Stellevesken kan brukes til babyer fra og med 0 måneder og helt til barnet ikke lenger behøver bleier.

Voksi® Ida Ising Denim Limited Edition stellevesken er laget med et mykt denim yttertrekk som matcher perfekt til det nydelige Liberty of London innertrekk. Stellevesken har 1 stor ytterlomme med glidelås der du kan putte mobil, nøkler, penger og lignende, og 4 store innerlommer med masse plass til klær og utstyr.  Vesken har også alle de smarte løsningene som de originale stelleveskene, og selvsagt også de nye funksjonene.

Det finnes kun 200 nummererte Voksi® Ida Ising Denim Limited Edition i hele verden – så skaff deg din nå! Som et eksklusivt medlem av vår Denim Edition Familie vil vi gjerne holde kontakten med deg. Registrer deg her for å bli medlem av Denim Edition familien!

Historien bak de populære stelleveskene:

I desember 2007 ble Ida Isings første sønn født, og hennes svigermor ga henne en hjemmelaget stelleveske. Til å begynne med tenkte hun ikke over hvor viktig denne spesielle stellevesken skulle bli, siden det var hennes første barn og hun ikke visste så mye om stellevesker.

Men litt etter litt startet Ida å legge merke til stelleveskene hennes venner hadde, og hun tenkte at de var ikke i nærheten så komfortable, funksjonelle, praktiske, hygieniske eller så fine som hennes egen.

Ida Ising og mannen hennes har skiftet på sønnen sin i hager, i parker, på toaletter på kjøpesentre, på flytoaletter, på harde terracotta gulv hos venner, på steder uten skiftemuligheter og mange andre steder. Sønnens deres var alltid veldig komfortabel med å bli stelt, først og fremst på grunn av madrassen inni stellevesken og også fordi han følte det trygt å bli skiftet på samme sted hver gang. For dem, som foreldre, ga stellevesken dem stor fleksibilitet ved å ikke være avhengig av å finne stellerom hver gang en bleie måtte skiftes.

Mange av vennene til Ida begynte å spørre hvor hun hadde fått stellevesken sin fra, hvor de kunne kjøpe en og om hun kunne lage en til dem. Ida startet å sy og re-designe stellevesken til det hun mente ville være den perfekte stellevesken. Idéen om å starte sin egen produksjon begynte å spire. I 2011 ble Ida og hennes mann foreldre nok en gang, og Ida bestemte seg for å starte opp idaising.com med sin helt nye produksjon av stellevesker og noen andre ting.

I 2014 ble Ida Ising en del av Voksi®, noe som resulterte i Voksi® Ida Ising stellevesker. Ikke lenge etter ble Ida Ising Voksi’s Head of Design og startet umiddelbart med å jobbe med våre design på en utmerket måte.