Foreldre på tur!

Sommertid = ferietid, i hvert fall for veldig mange av oss! Uansett hvor du og familien din skal denne sommeren, vil vi dele noen tips med våre Voksi®-venner. Og vi vil selvsagt ønske dere alle en herlig og spennende sommer!

Ferietips fra Voksi®:

  • Husk å alltid ta med babyens Voksi®-pose, uansett hvor dere skal! Slik får barnet et velkjent sted å sove, enten det er i en ny seng, vognen, eller i en reiseseng.
  • Skal dere fly til et spennende sted i sommer? Det kan bli ganske kjølig i kabinen etter en stund, så husk å pakke et ekstra sett med varme klær til babyen din. Et annet tips er å ta med en Voksi® Light-pose, for å holde barnet godt og varmt.
  • Man vet aldri når det er behov for et bleieskift når man er ute på tur! Hva er vel bedre enn å ha ditt eget portable, rene og hygieniske stellebord med deg til enhver tid? Med en Voksi® Ida Ising-stelleveske, får du nettopp det!
Voksi vognpose Ida Ising stelleveske

Voksi®-tipsene for bilturer:

  • Vi anbefaler at du passer på at barnet ikke sitter for lenge i bilbarnestolen av gangen, uansett om det er inni bilen eller i et travel system. Ryggen til en baby er ikke utviklet for å sitte for lenge, og vi anbefaler at du tar barnet ut av bilbarnestolen hver halvannen til to timer, og enda oftere for nyfødte. Ved å bruke en Voksi® Move Light-bilstolpose, blir det svært enkelt å flytte barnet fra bilbarnestolen og for eksempel opp i vognen.
  • Skal du mye ut og inn av bilen sammen med barnet? Et travel system kan være den perfekte løsningen når du gjør unna ærender med barnet. Ved å enkelt klikke babystolen fast til vognunderstellet, slipper du å vekke barnet når det sover i bilstolen. For å være sikker på at babyen har det helt perfekt i babystolen, anbefaler vi at du bruker en bilstolpose som er skreddersydd for baby-bilstoler. Slik kan du enkelt regulere temperaturen ved å kun lukke eller åpne opp posen.

Og husk: For oss voksne er det å komme frem gjerne målet med turen. Mens for barna, kan reisen i seg selv være målet. Husk å roe ned av og til, og nyt den fantastiske opplevelsen det er å utforske verden sammen med barna, og få evigvarende minner.