Voksi vognpose Classic

NYHET! Voksi® Classic+ Forest

Voksi® Classic 2017 kolleksjonen er her – Voksi® Classic+ Forest. Myke og harmoniske farger er kombinert med et egendesignet mønster av vår Head of Design, Ida Ising.

Voksi®-eventyret startet med Voksi® Classic, og nå – 30 år senere – er vi stolte av å fortsatt levere vognposer med mange smarte funksjoner. I 2014 ble Ida Ising en del av Voksi®, noe som resulterte i Voksi® Ida Ising stellevesker. Ikke lenge etter ble Ida Ising Voksi’s Head of Design og startet umiddelbart med å jobbe med våre design på en utmerket måte. Voksi® Classic+ Forest er en kolleksjon som består av fire farger som alle har en ting til felles: Forest-mønsteret. Det nye Forest-mønsteret er designet av Ida Ising med inspirasjon fra de dype Skandinaviske skogene.

Voksi® Classic+ er en perfeksjonert versjon av Voksi® Classic. Voksi® Classic+ er redesignet og kommer med forhåndsskårede hull til vognseler med kuldebro, nye lærdetaljer og det nye Forest-mønsteret. De forhåndskuttede og forsterkede hullene for vognseler er nå dekket med beskyttende flapper av ull for å unngå varmetap. Snorhullene er også forsterket med imitert skinn. Voksi® Classic+ kan brukes overalt – som en multifunksjonell vognpose, som dyne, leketeppe eller bærebag med bæreplate (tilbehør). Produsert med Oeko-Tex 100 godkjente materialer og 100% ull vil Voksi® Classic+ Forest holde barnet ditt varmt og godt gjennom hele vinteren.

Voksi® Classic+ Forest vil være tilgjengelig i fire nydelige farger. Hvilken er din favoritt?