Vognposer med dun, med ull eller med begge – hvilken skal man velge?

Uansett om det er en regntung og forblåst høstdag, eller gjennom den kalde, snøfylte vinteren, er det viktig å beskytte barnet mot kulde og fuktighet. For å hjelpe deg med å velge, har vi oppsummert forskjellene for deg!

Vognposer fylt med dun

Dun er et lett og komfortabelt materiale som gir en særlig lun og luftig opplevelse og omgivelse for barnet. I Voksi®-vognposer er dunfyllet blandet med fjær for å sikre en lett og luftig vognpose. Luften i dunfyllet gjør fyllet varmeisolerende, og gjør at temperaturen holdes stabil.

Hvilke Voksi®-vognposer er fylt med dun og fjær?

  • Voksi® City er en lett og fleksibel vognpose fylt med dun og fjær i både under- og overdelen.

Vognposer fylt med ull

Ull er et materiale som gir optimal isolasjon på grunn av sine naturlige egenskaper som transporterer fuktighet vekk fra barnet, samtidig som det regulerer temperaturen. Det gir dermed varme og tørre omgivelser og maksimal komfort for barnet ditt.

Hvilke Voksi®-vognposer er fylt med ull?

Vognposer fylt med både dun og ull

Voksi® tilbyr også vognposer som er fylt med ull i underdelen og dun/fjær i overdelen. Ullfyllet i underdelen har den unike egenskapen at det transporterer fuktighet vekk fra barnets kropp, samtidig som det gir en stabil og komfortabel temperatur. Den dun- og fjærfylte overdelen gir en lun og luftig beskyttelse for barnet ditt. Mens dun fungerer som et isolerende lag, beskytter fjær mot fuktighet og vind.

Hvilke Voksi®-vognposer er fylt med ull i underdelen og dun/fjær i overdelen?

  • Voksi® Active er virkelig laget for utendørsbruk, med materialer som gir høy grad av vannbeskyttelse, som er vindtette, og som i tillegg puster godt.
  • Nøye utvalgte naturmaterialer kombinert med smarte funksjoner gjør Voksi® Urban det perfekte valget for foreldre som ønsker en varm og komfortabel løsning i kaldt vær.
  • Voksi® Move er skreddersydd for baby-bilstoler og gir foreldre som stadig reiser med barnet en løsning som holder barnet komfortabelt og varmt i baby-bilstolen, uten å gå på bekostning av barnets sikkerhet i bilbarnestolen.