Pose med dun og med eller uten ull… – hvilken skal du velge?

Med høsten kommer regnværet og det blir fuktig ute, vinteren er også rett rundt hjørnet og det blir snart kaldt i luften. Det er derfor viktig å beskytte barnet mot kulde og fukt, men hvilken vognpose burde du velge? 

Vognpose med dun

Dun er et lett og komfortabelt materiale som regulerer temperaturen i forhold til barnet. Dette er en kombinasjon som gjør vognposen spenstig slik at isolajsonsevnen optimaliseres. Voksi® City er en lett og fleksibel vognpose laget av dun og fjær. Dunfyllet er blandet med fjær for å gi vognposen en lett og luftig følelse. Luften i dunfyllet gjør at den varmeisolerende og holder temperaturen stabil.

Vognpose med ull

Ull er et materiale som gir optimal isolering og det er på grunn av luften mellom fibrene som gjør at fuktigheten transporteres vekk og blir liggende utenpå stoffet. Dette gjør at barnet holder riktig temperatur. Vognposene Voksi® Classic og Voksi® Classic+ er i 100% ull, samt vår nye Voksi® Premium Nature som er laget av den beste saueskinn. Ved å velge australsk saueskinn som innvendig materiale og et behandlet yttertekstil takler vognposen Voksi® Premium Nature temperaturer lang under null grader.

Vognpose med dun og ull

Ull har den unike evnen at den transporterer fuktighet vekk fra babyens kropp. Ull puster og har suverene ventilerende egenskaper. Dun inneholder mye luft noe som gjør den svært varmeisolerende og gir den evnen til å transportere bort fuktighet raskt. Dette gjør at temperaturen holdes stabil.
Voksi® Active er den perfekte vognposen for den aktive familien som er mye utendørs. Materialene er nøye utvalgte for å gi barnet ditt den beste komfort uansett vær.

Favoritten Voksi® Urban er en herlig vognpose med fyll i ull og dun. Med sitt elegante design ser Urban lekker ut i barnevogna og er samtidig den ultimate vinterposen med mange smarte funksjoner.

Voksi® Move er vår skreddersydde pose i ull og dun for bruk i babystol og i barnevogn.