Voksi Light Spring Summer collection 2018

Voksi® Spring/Summer collection 2018 er her!

Nye farger for Spring/Summer 2018 Voksi® Light kolleksjonen.

Voksi® Light – ideelle soveposer for milde værforhold

Hold barnet ditt godt beskyttet og sørg for at de har en behagelig temperatur rundt seg når dere er ute på trilletur på milde dager. Voksi® Light passer perfekt i barnevognen og trillen, men kan i tillegg brukes som sitteunderlag, liggeunderlag eller dyne. Under utviklingen av Voksi® Light vognposene var målet vårt å gi foreldre en kombinasjon av myke og svale materialer som omslutter barnet på milde dager, men også å beskytte barnet mot vind og kulde når man er på trilletur.

Oeko-Tex® Standard 100, Class 1

Alle detaljer og materialer i Voksi® Light er sertifiserte etter Oeko-Tex Standard 100, Class 1. Dette garanterer at barnet ditt er omgitt av materialer uten giftige og skadelige kjemikalier og stoffer. Med myk bomull utenpå, og luftig polyester som fyll, er barnet komfortabelt og beskyttet på milde dager.

Ny farge i Voksi® Breeze Light kolleksjonen – Earth red

Du og barnet ditt vil føle dere solkysset av den nye herlige jordrøde fargen til Voksi® Breeze Light. Inspireret av naturens jordfarger som kommer frem når været blir varmere gjenspeiler denne rike og dype nye fargen naturens varme, spirende blomster og fargerik solnedganger etter en varm sommerdag. På innsiden er posen fôret med deilig bomull med svalende effekt i en sandtone som gir en herlig kontrast til den iøyenfallende jordrøde fargen.

Ny farge i Voksi® Sky Light kolleksjonen – Crystals Grey

Den nydelige gråtonen til den nye Crystals Grey gir Voksi® Sky Light et beroligende og mykt uttrykk, mens på innsiden gir krystallmønsteret på en lys bakgrunn et lekent preg. Denne nye fargen er en spennende og kjønnsnøytral kombinasjon og en vakker subtil fargetone som vil utfylle din baby décor.

3263005 Voksi Breeze Light Earth Red
Voksi Sky Light Crystals Grey

Voksi® Breeze Light

Voksi Breeze Light Earth Red

Eksklusiv vognpose i quiltet design

For at ikke barnet ditt skal bli for varmt er Voksi® Breeze Light laget med innertrekk av bomull med svalende effekt, noe som gjør den til det perfekte valg for litt varmere dager. I tillegg til nøye utvalgte materialer, byr Voksi® Breeze Light på flere smarte løsninger. Dobbel glidelås gjør det enkelt å justere Breeze Light etter været, temperaturen og barnets ønsker og behov. Ved å åpne fotenden får du god lufting på varme dager. Glidelåser gjør også at du enkelt kan ta av overdelen, slik at Breeze Light også kan brukes som et komfortabelt sitteunderlag, eller som behagelig underlag i vognen. Antiskli-materiale på undersiden sikrer at vognposen holdes trygt på plass i vognen, og åpninger for barnevognens internbelter gir ytterligere sikkerhet for barnet.

Voksi® Sky Light

3262006 Voksi Sky Light Crystals Grey

Praktisk vognpose for mildere klima

Voksi® Sky Light er en multifunksjonelt vognpose som holder barnet ditt komfortabelt og lunt på mildere dager. Vognposen kan enkelt åpnes på ulike måter, slik at du kan justere luftingen etter temperatur og vær, og barnets ønsker og behov. Er dere på besøk hos familie eller venner, kan Voksi® Sky Light åpnes helt opp og brukes som leketeppe eller dyne. Antiskli-materiale på vognposens underside gjør at den blir liggende stabilt og trygt i vognen, og åpninger for barnevognens internbelter gir ekstra sikkerhet for barnet. En ekstra forlengerdel medfølger også, slik at barnet ditt kan bruke Voksi® Sky Light i ytterligere tre år – om lag helt til barnet er seks år.

Voksi® Move Light

Den perfekte følgesvenn for familier på farten

Er familien din ofte på biltur sammen, eller bruker dere bilbarnestolen sammen med vognunderstellet i et Travel System? Du ønsker selvsagt at barnet hele tiden skal ha det så komfortabelt som mulig i baby-bilstolen. Voksi® Move Light passer de fleste moderne baby-bilstoler og barnevogner samtidig som sikkerheten ivaretas. Smarte løsninger som åpninger i ryggen, og ferdige hull for internbeltene, gjør at du kan plassere bilbarnestolens internbelter riktig over barnet – uten at det blir et ekstra lag mellom barnet og sikkerhetsbeltet. I tillegg gir Voksi® Move Light den lille babyen lun og god beskyttelse i barnevognen, gjennom barnets første leveår.

          • Alle materialer sertifiserte etter Oeko-Tex Standard 100, Class 1
          • Enkel justering av åpningen rundt barnets hode, så man kan tilpasse åpningen etter været
          • Klargjorte åpninger for barnevognens internbelter
          • Myk bomull og polyester for mildt vær
          • Antiskli-materiale på undersiden
          • Kan åpnes helt opp og brukes som leketeppe eller dyne
3263005 Voksi Breeze Light Earth Red
3265004 Voksi Move Light Blue
3262006 Voksi Sky Light Crystals Grey