Voksi® Active Testfamilier

Nyheten Voksi® Active vognpose er designet for være den beste følgesvennen på utendørs aktiviteter for aktive familier. Men leverer den hva den lover? Våre utvalgte testfamilier skal bruke og teste ut posen i alle mulige situasjoner som en aktiv familie møter på i hverdagen. La oss starte med å bli kjent med familiene som er valgt ut!

Elias, 4 måneder

«We are a multicultural family. We enjoy hiking in the mountains, going for long walks and running. As an active, adventurous family that travels between Norway and Tanzania, we believe that we would be the perfect test family for Voksi!»

Elias’ familie har røtter både i Norge og Tanzania. Hele familien elsker naturen og allt som kommer med den. De tilbringer mesteparten av tiden sin utendørs! Pappaen i familien som tilhører Massaifolket, oppdager for tiden den norske naturen sammen med sønnen sin. Kontrastene i det kalde og harde klimaet i Norge er selvsagt en utfordringer når man er vant med varmen i Tanzania, men pappaen ser fram til å lære å kjenne den skandinaviske naturen sammen med Elias.

Melker, 1 år

Melker bor sammen med sin familie i Sverige, huset de bor i ligger noen kilometer fra skolen og andre hverdagslige aktiviteter. Med tanke på det og at mammaen hans Idha ikke har førerkort innebærer dette at de ofte går på lange turer med barnevognen, noe som krever en god vognpose i det kalde nord. De tilbringer ofta vintertiden ute på ski, der Melker er med i pulken, og hva kan vel være bedre enn å ligge i en pulk i en riktig varm og funksjonell vognpose?

Melker går i en barnehage som legger vekt på utendørsaktiviteter i naturen. Moren hans jogger ofte og da får Melker være med i barnevognen.

Lykke & Vide

Vår tredje testfamilie består av Emma og Anders og deres 3år gamle datter Lycke og 7 måneder gamle Vide. Denne eventyrlystne familien bor i en liten by nord i Sverige, nær både fjell og sjøer. På vinteren tilbringer de mye tid på ski, snøscooter og hundespann. På sommeren går de på lange fjellturer eller tar en utflukt med kanoen på en av de mange sjøene i nærheten.

Hva passer vel ikke bedre for en så eventyrlysten og aktiv familie enn å teste ut vår nye vognpose Voksi® Active? Så følg med og se hva denne familien, sammen med de andre, sier om vognposen etter å ha testet den en stund.

Hvor bruker dere vognposen? 

Barnevogn, fjellpulk, snøscooter m.m.

Hvilke er de viktigste funksjonene for en vognpose?

At den holder barnet varmt og at den kan vokse med barnet. Naturlig fyll.

Hva er deres første inntrykk av Voksi® Active?

Fin, myk, varm og god! Den tåler at det snør på den uten at den blir våt!

/Familjen Waara

Hva er deres første inntrykk av Voksi® Active?

«Spontant elsker vi at den kommer med «forlengerdel», noe vi virkelig verdsetter da vognposen kan brukes over en lengre periode. Synes også at lommene på sidene var veldig smarte og funksjonelle til smokker, ekstra vanter og lignende.

Likeledes var fargen fin og materialet synes å puste og være flekkavvisende, noe som er ekstra bra siden Melker har tre eldre brødre som gjerne stikker inn hodet og hender (som ikke alltid er rene) for å dele litt kjærlighet…»

/Familjen Montin