Våre beste tips for bruk av din Voksi®-pose

Voksi® utvikler produkter med fokus på funksjon og brukervennlighet. For oss er det viktig at du som forelder har et produkt som passer i din hverdag, men som også gir det lille ekstra. Her har vi samlet våre beste tips for hvordan du kan få så mye som mulig ut av din Voksi®-pose – også i kombinasjon med vogn og baby-bilstol.

Hold øye med barnet ditt

Om barnet ditt sovner i barnevognen, anbefaler Voksi® at du alltid holder øye med barnet. Om du må forlate barnet, plasser en babycall i barnevognen for å sikre deg at du hører når den lille våkner.

Husk å sjekke temperaturen

Sover barnet ditt lenge i vognen? Da er det viktig å holde et våkent øye på temperaturen, slik at det ikke blir for varmt eller for kaldt. For de minste barna er det viktig å sjekke nakken og hendene, for å kjenne temperaturen best mulig.

Multifunksjonell bruk

Planlegger dere en herlig piknik i parken? Ta med dere Voksi®-posen og bruk den som et mykt teppe på gresset 🙂 Og ikke glem Voksi® Ida Ising-stellevesken, i tilfelle det trengs et lite bleieskift.

En trygg plass for barnet ditt

Visste du at alle Voksi® Light-vognposer også kan brukes som dyne i vuggen eller sengen? De lette vognposene er laget av den mykeste bomullen, som holder barnet ditt komfortabelt og lunt hele natten. Voksi® Light-posen er også perfekt å ta med på ferietur, på reise, overnattinger – ja, egentlig overalt.

Oppdag Voksi® Light-vognposene!

Perfekt og trygg beskyttelse i ditt Travel System

Endelig! De første vårdagene lar oss være mer utendørs igjen! Et Travel System kan være den perfekte løsningen når du skal gjøre ærender med barnet ditt. Originalen Voksi® Move for kjølige dager, og Voksi® Move Light for mildere dager, sikrer at barnet alltid har det komfortabelt og hele tiden har riktig temperatur i bilbarnestolen.