Voksi Bionic-Finish ECO Coating

Voksi® Classic – naturlig beskyttet mot vann og vind

Voksi® gjør sitt ytterste for å lage produkter som er så trygge og naturlige som mulig. Vi jobber aktivt for å redusere bruk og virkningen av skadelige kjemikalier for å skape en bedre og tryggere fremtid.

Voksi vognpose classic nature pink

Det har allerede gått mange år siden vi først behandlet yttermaterialet på vår klassiker, Voksi® Classic, med en fluorkarbonfri overflate ved hjelp av Bionic-Finish®ECO. Bionic-Finish®ECO er utviklet av Rudolf Group i Tyskland, og er den nyeste teknologien for økologisk behandling av stoff for å få det vind- og vanntett. Dette oppnås ved å herme etter måten det blir gjort i naturen.

Bionic-Finish ECO – et miljøvennlig alternativ

Kort fortalt – Bionic betyr ikke bare å imitere naturlige prosesser, men også å virkeliggjøre de funksjonelle prinsipper og deretter overføre dem til tekniske løsninger.

Resultat er Bionic-Finish®ECO, som er et mer miljøvennlig alternativ enn tidligere metoder. Denne hydrofobe behandlingen frigjør ikke fluor-organiske forbindelser i atmosfæren. Derfor gjør dette at verden blir til et litt bedre sted for barna våre.

Sist, men ikke minst gir Bionic-Finish®ECO mange fordeler for deg som kunde. I tillegg til ingen fluorholdige forbindelser, er Bionic-Finish®ECO dessuten fluorkarbonfri, svært vannavstøtende, motstandsdyktig mot slitasje, gjør sammensyingen sterkere og det er svært komfortabelt og pustende.