Voksi Move – Vinner av bilstolpose-test

Babytesterne har kåret Voksi Move til markedets beste bilstolpose.

Vi er utrolig glade for å kunne fortelle dere at Voksi Move har blitt kåret til vinner i den helt ferske bilstolpose-testen gjennomført av det uavhengige nettstedet Babytesterne. Testen kan du lese her.

«Voksi Move er ikke bare fin å se på, den er av høy kvalitet, god og varm. Den ligger godt nedi bilstolen, selv etter at barnet løftes ut».

Babytesterne

En bilstolpose er perfekt til bruk i bilstol på både korte og lange turer. Bilstolposer er konstruert for å holde barnet ditt trygt, komfortabelt og varmt i bilen, året rundt.

Voksi Move har alt du trenger og er en suveren vognpose for bruk i bil. Vi har kollisjonstestet Voksi® Move i samarbeid med BeSafe, og posen har blitt godkjent for bruk sammen med alle bilstoler.

Babytesterne er en nettside for alle nybakte foreldre, hvor anmeldelser av det viktigste babyutstyret forenkler prosessen med å kjøpe utstyr, og sparer foreldrene for masse tid. Anmeldelsene er laget av foreldre, for foreldre, og gir deg mulighet til å ta avgjørelser basert på informasjon og kunnskap som passer deg, budsjettet ditt og babyen din.