Voksi Premium Nature

New! Voksi® Premium Nature

Luksuriøs vognpose laget av saueskinn i premiumkvalitet.

Voksi® Premium Nature er perfekt for eventyr utendørs, enten dere har en helg på fjellet, skal på gåtur, på ski eller ake i bakken. For å gi barnet ditt den varmeste beskyttelsen og god komfort når det er ordentlig kaldt ute, er Voksi® Premium Nature laget av de beste kvalitetsmaterialene på markedet. Det australske saueskinnet er sertifisert etter Oeko-Tex® Standard 100, Class 1 og gir dermed trygge og varme omgivelser for barnet ditt. Yttertrekket laget av 100 % bomull er behandlet med Bio Finish Eco-belegg, som gjør det vind- og vannavstøtende.

Saueskinn i høyeste kvalitet for god komfort

Voksi® Premium Nature er laget av de fineste materialene – denne vognposen er det perfekte valget for de kaldeste værforholdene. Å sove på saueskinn kan forbedre søvnkvaliteten, og siden ullen puster hjelper den til med å regulere barnets temperatur.

Testet og godkjent for å være inntil barnet

Forskjellige saueskinn kan se like ut, men kvaliteten varierer i stor grad – og alle er ikke ment å kunne brukes nær babyer. For å være trygg å bruke helt inntil babyens kropp, må saueskinnet gjennomgå en spesialprosess som er sikker og godkjent for babyer. Oeko-Tex® er et uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstilprodukter. Det sikrer at produktet er uten skadelige stoffer, og trygt kan være i kontakt med huden.