Lysere dager i vente for de letteste av vognposer

Voksi® Vår/Sommer 2019-kolleksjon

Vi introduserer en kolleksjon like frisk som naturens skifte til vår og sommer.

Vi har gitt våre Voksi® Light-vognposer fantastiske nye design, akkurat i tide for deg til å bytte ut vintervarmt tilbehør til fordel for noe lettere.

Når vinteren slipper taket og man med lette, glade skritt tar turen ut i mildere vær, pass på at barnet ditt er både komfortabelt og beskyttet i en vognpose fra Voksi®. Med en form som passer inn i de aller fleste vogner, er Voksi® Light-vognposene den perfekte kompanjong til eventyrlige turer utendørs (selv om det bare er til dagligvarebutikken!). I tillegg kan Light-produktene glidelås-åpnes fullstendig, og med det transformeres til en myk og stilfull dyne eller lekematte.

Lys opp dagen med Voksi® Sky Light

Ta en kikk på innsiden av Sky Light og oppdag et lekende dryss av krystaller mot en lys bakgrunn. Du håper virkelig at du vil sette stor pris på å komfortabelt beskytte barnet ditt med den beroligende, balanserte mykheten på mildere dager.

Krystall-foret på innsiden av Sky Light står i en vakker kontrast til den myke bomullen på utsiden i fargene lys- og mørkegrå, rosa og blå.

Voksi® Move Light – en velkjent turkamerat utenfor hjemmet

Vår nyeste oppdatering på Move Light er å legge krystaller på innsiden av posen, opp mot et vakkert, lysegrått ytre. Move Light er et perfekt valg for familien på farten, med åpninger på baksiden for vogn- og bilseler. Dette gjør forflytningen av babyen fra vogn til bil og omvendt fantastisk enkel, uten å måtte forstyrre dem med klesskift. For å berolige deg ytterligere har vi også lagt inn en glidlås i fotmuffen slik at babyen raskt kan bli tatt ut i en situasjon der det skulle kreves. Voksi® Move Light er også tilgjengelig i de populære fargene mørkegrå, rosa og blå.

Voksi® Breeze Light – for lette, luftige dager

Det er nesten så Voksi® Breeze Light blinker i takt med det skjønne, nye stjernemønsteret på posens innside. Breeze Light er den letteste av alle Light-posene, i bomull og med tre vakre fargevalg – Grå, mørkegrå og sand. Kombinasjonen av delikate hånd-tegnede stjerner mot jordfargene gir Breeze Light et stilfullt og drømmende utseende. Foret med myk bomull på innsiden, dobbel glidlås og mulighet for å åpne vognposen i bunnen gjør det enkelt å justere ventilasjon og temperatur for barnets komfort.

Øko-vennlig fyll og de høyeste sikkerhetsstandarder

Alle Voksi® Light-produkter er laget med en kombinasjon av myk bomull og luftig, resirkulert polyester for å kunne skape en behagelig temperatur for barnet ditt i mildt vær.

Som alltid er alle delene av Voksi® Light vognposer sertifisert i henhold til OEKO-TEX® Standard 100, Class 1. Dette garanterer at din baby omkranses av materialer fri for skadelige stoffer og kjemikalier.

Ta deg tiden til en fin tur utendørs med barnet ditt for å sammen kunne sette pris på årstidenes vakre forandringer. Vi er fantastisk glade for å være en del av deres eventyr sammen.